Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis telenovele

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis telenovele taj Pet Mar 11, 2011 7:08 pm

Igor

Igor
Admin

Maria Desamparada je mlada devojaka, izrazite lepote. Iako je napuštena od rođenja, plemenita je i poštena, želeći svima da pomogne. Od treće godine, živela je u sirotištu. Oduvek je mislila da su je ostavili na ulici, ali je njena prava majka Victoria imala nesreću i morala je da je napusti. Maria je oduvek bila besna na svoje roditelje, naročito na majku i ne može im oprostiti što su je napustili.
Po izlasku iz sirotišta, Maria iznajmljuje stan sa još dve devojke: Nati i Lindom, koje su veoma različite, ali koje su takođe propatile u životu. Njih tri postaju kao sestre i iako su različite, večno prijateljstvo ih spaja.
Njih tri se odlučuju da ostvare svoje snove. Nati je vredna i radi i vikendima, Linda želi da pronađe bogataša koji će da ispunjava njene hirove, a Maria želi da postane svetski model.
Maria se divi Victoriji, poznatoj dizajnerki u svetu mode, a nije ni svesna da joj je ona majka. Kada je konačno upozna, ona ostaje zaglavljena u liftu sa Guillermom, Victorijinim mužem, koji radi kao glumac. Maria odlučuje da traži posao Victoriji, koja sumnja da je ona ljubavnica njenog muža i da preko njega hoće da bude kao ona.
Kako Victoria želi da ima neprijatelja blizu, odlučuje da da šansu Mariji, ali je vređa i ponižava. U nekim trenucima joj bude žao njenih postupaka, osećajući bliskost prema njoj, ali obe odbacuju zov krvi.
Maria upoznaje Mauricija, Guillermovog sina i Victorijinog posinka. On je ženskaroš, koji iako je u vezi sa Marion, koja radi kao model u Victorijinoj kompaniji, odlučluje da zavede Mariju. Ona mu se predaje i ostaje trudna. Victoria je otpušta i ona je opet napuštena, ali joj prijateljice pružaju utehu. Trijumf ljubavi će pobediti sve prepreke na ovom stenovitom putu.

Pogledaj profil korisnika http://dominikapaleta.forumsr.net

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu