Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopsis telenovele

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sinopsis telenovele taj Pet Mar 11, 2011 6:24 pm

Igor

Igor
Admin

"Ljubav koja će se boriti da pobedi laž ..."
Zakletva je ljubavna priča iza bol čoveka koji traži osvetu, ona otkriva ljubav, gde leže postaje žrtva sopstvenog petardu.

Vrativši se u Meksiko, Santjago otkriva da je njegov brat Dijego je izvršio samoubistvo zbog prevare i izdaje Alma, u koji je zaljubljen, ne znajući njegovo ime, Džejms obećava da osveti njegovu smrt i odlazi u potrazi kuće koje žene Robles Konde porodice, veliki poslodavci u ugostiteljstvu, gde je upoznao Alma i Andrea.

Santiago je pogođena lepotom Andrea i pogrešno pretpostaviti da je kriv za sramotu svoga brata osvajanja planira svoju osvetu, ne znajući da je zapravo da je to bila njegova radjaka Alma,koja je uspeli da manipulišu Dijega i da ga dovede do samoubistva.

Uz sve oružje osvajanja na Andrea Santjago zaljubljuje i uzima joj da živi u kući daleko od grada, gde je počeo da puni emocionalnog zlostavljanja hladnoću i nezainteresovanosti. Problem je da iako Endrju pati od Heartbreak njenog muža, Santiago je muči jer uprkos svoj bes, on je pao u ljubavi njoj.

Jednog dana Andrea odlučio da ga suoči i znate uzrok svog besa, i da kada on otkriva istinu sirovo. Žena, na plen patnje, ne može da veruje da živi noćnu moru nepravedno je žeđ za osvetom i nikada ne dozvolite mu oprosti siguran. Kada je Džejms je ubeđen u svoju grešku, on odlučuje da ga traže, ali je suviše kasno.

Za Santjago, bitka je tek na početku, on mora da se bori za oproštaj i vrati ljubav Andreja, koji je uprkos svom bolu, ne može da voli.

Pogledaj profil korisnika http://dominikapaleta.forumsr.net

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu